RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferrari-følelse på fjorden

Nidelv presenterte prestisjebåten Super Sport R på messen Sjøen for alle. Det knallrøde dashbordet gir øyeblikkelig assosiasjoner til Ferrari.
Nidelv presenterte prestisjebåten Super Sport R på messen Sjøen for alle. Det knallrøde dashbordet gir øyeblikkelig assosiasjoner til Ferrari. Foto: TV 2 NETTAVISEN/ERIK MODAL
Sist oppdatert:
Med knallrødt dashbord og frekke linjer er det liten tvil om at båtprodusenten Nidelv er inspirert av Ferrari. Se de lekre bildene av Super Sport R her.

Tradisjonsrike Nidelv Båtbyggeri AS i Arendal har for lenge siden tatt steget opp blant de aller ypperste produsenter i Norge.

På messen Sjøen for alle 2005 lanserte de en superutgave av 725-modellen: Super Sport R. Denne modellen er på 24 fot og har en startpris på 1,4 millioner kroner.

- Oppspritet versjon
- Super Sport R er en oppspritet versjon av 725. Båten er på 24 fot og har en 350 hestekrefters Volvo D6-motor som yter 350 hestekrefter. Toppfarten er på over 50 knop, sier medeier i Nidelv, Svenn Axel Nilsen til TV 2 Nettavisen.

Båten er lakkert grå med en bred rød stripe på siden. Dashbordet er knallrødt, nydesignet og inneholder det du trenger er tekniske finesser.

Ny vindskjerm
- Dette er en daycruiser for de som ønsker å legge litt ekstra i en båt. Båten er sporty, praktisk og har god soveplass til fire personer, forteller Nilsen.

Nidelv-medeieren forklarer at båten er utstyrt med en helt nyutviklet vindskjerm som gir et mer klassisk inntrykk.

Les flere båtsaker her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere