RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fersk, flott musikk

Sist oppdatert:
Vi guider og anbefaler deg gladelig gjennom 10 ferske album som dundrer på stereoen vår i disse dager.

(Womanweb.no): Om du sitter hjemme foran pcen eller står i platebutikken - det er ikke alltid like greit å vite hva man skal ta med seg hjem. Derfor tar vi oss friheten til å anbefale 10 av den siste tidens beste plater og noen steder du kan kjøpe dem. God lytt!

Gnarls Barkley

St. Elsewhere

Fine menn slår seg sammen under stygt navn. Kremrapper Cee-Lo og stjerneprodusent Danger Mouse følger opp radiohiten "Crazy” på ypperlig vis, med et fascinerende variert og fargerikt album.

Kan kjøpes her

Jim Noir

jimNoir
jimNoir
Tower Of Love

Har du øre for tander popmusikk som The Beach Boys, The Beta Band, eller gitarbaserte og svale melodier som overvelder uten å mase, kan du ikke gå feil med denne britiske debutanten.

Kan kjøpes her

Prince

prince
prince
3121

Poprocksoulfunk-legendens første plate på tidenes selskap for sort musikk, Motown. Der hører vår mann hjemme, med oppfølgeren til comebackalbumet Musicology.

Kan kjøpes her

Satyricon

satyric
satyric
Now, Diabolical

Norges mest anerkjente black metal-duo følger opp det kritikerroste albumet Volcano. Enda en gang står mørke, hissige riff og rytmisk presisjon i førersetet. Knallhardt og veldig godt.

Kan kjøpes her

Pink

pink
pink
I’m Not Dead

Det gikk litt trått for Pink etter det forrige albumet, men det har rette seg nå. Hun er i hvert fall fortsatt stor i kjeften og rufsete i pop-uttrykket.

Kan kjøpes her

Massive Attack

massiveA
massiveA
Collected

Det mest 90-talls av alle 90-tallsbandene samler høydepunkter. Cafémusikk ville ikke vært slik den er i dag uten dette kollektivets epokegjørende trip-hop. Sjelfull var den også.

Kan kjøpes her

Morrissey

morrisse
morrisse
Ringleader Of The Tormentors

Den gamle The Smiths-vokalisten er mesteren av satirisk og humoristisk tristesse, og har med David Bowies gamle produsent på enda et utmerket soloalbum.

Kan kjøpes her

The Flaming Lips

flamingLips
flamingLips
At War With The Mystics

Etterlengtet oppfølger fra bandet som overgår alle andre hva blanding av skramlete rock og nypolert science fiction angår. De har mange etterfølgere, men vi foretrekker originalen.

Kan kjøpes her

Purified In Blood

purified
purified
Reaper Of Souls

Det Stavanger-baserte thrashcore-bandet har høstet Alarm-pris for konsertene sine. På debutalbumet er de minst like bra, med hissig, klassisk thrash metal i møte med drivende hardcore.

Kan kjøpes her

The Streets

streets
streets
The Hardest Way to Make an Easy Living

Du husker "Dry Your Eyes"? Sukk, selvsagt! Britenes ypperste nåtidspoet, Mike Skinner, er tilbake med sine karakteristiske eklektiske rytmer og sjarmerende ordflom.

Kan kjøpes her

Les også:

Trailere

Bøker

Boksmat

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere