RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferske bilder fra «Mafia II»

Sist oppdatert:
Vi har alle de nye bildene og videoene til «Mafia II».

(Spillmagasinet): Skytespillet «Mafia II» er et av de spillene vi virkelig, virkelig gleder oss til her i Spillmagasinet.

2K Games har nettopp sluppet to nye bilder og en utvidet trailer til spillet. Den nye traileren er nærmest identisk med den forrige traileren foruten en litt annerledes slutt. Se begge videoene nedenfor.

Originalen «Mafia» regnes blant underskrevnes ti beste spillopplevelser, ikke minst takket være en spennede og godt fortalt historie. Det er derfor gode nyheter at det er de samme forfatterne som står bak historien i «Mafia II».

Spillet er lagt til 50-tallet og følger Vito - sønnen til en fattig, italiensk immigrant - som jakter på den eviggrønne, amerikanske drømmen. Han har vært en småkjeltring hele livet og sammen med kameraten Joe fristes han av rikdommen og respekten som følger med mafiaen.

Utviklerne av spillet lover en cinematisk spillopplevelse som vil sette spillerne inn i livet til en person som er involvert i organisert kriminalitet. 2K Czech har dessuten laget en ny spillmotor som skal sørge for at spillerne kan bevege seg gjennom omgivelsene uten forstyrrende lastetider.

Du kan se begge videoene fra spillet nedenfor.

«Mafia II» - trailer #2

«Mafia II» - trailer #1

«Mafia II»slippes til PS3, Xbox 360 og PC i løpet av høsten 2009.

15

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere