RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferske detaljer om fotballfavoritten

Sist oppdatert:
Interaktive ligaer er bekreftet for «FIFA 08».

(Spillmagasinet): Tirsdag bekrefter Electronic Arts at også «FIFA 08» kommer til å ha interaktive ligaer, som først ble introdusert i «FIFA 07».

I fjor var de store nyhetene grafikken og fysikkmotoren, som løftet «FIFA»-serien opp på nivå med det tradisjonelt mer kritikerroste «Pro Evolution Soccer». I år vil EA ta et skritt videre inn i den neste generasjonen.

Se bildene fra spillet i bunn av artikkelen.

«Be A Pro»

- I år introduserer vi nye spillmoduser, opplevelser og en ny følelse av fotballfinnesse, sier sjefprodusent Andrew Wilson i pressemeldingen fra EA.

Årets store nyhet er modusen «Be A Pro», som skal få deg til å tenke og reagere som en proffspiller.

- Du vil gå gjennom hele følelsesregisteret spillere går gjennom i løpet av en kamp. Dette samme med forbedringer av spillmotoren vår vil levere vårt løfte om autentisk fotball-spill, hevder Wilson.

«Be A Pro» går i korthet ut på at du kontrollerer en spiller på laget, og må passe på å holde deg onside, time gode løp, legge passninger og generelt vise at du kan spille på lag.

Smartere spill

Et av det største problemene med «FIFA 07» var den kunstige intelligensen.

- Hvordan dine medspillere oppfører seg er den svakeste delen av spillet, skrev vår anmelder Pål Nisja om «FIFA 07».

EA lover bot og bedring også her.

- Den kunstige intelligensens dynamiske oppfatning av trussel fanger spenningen og realismen av ekte fotball. Spillere reagerer nå på omgivelsene sine, utnytter muligheter og reagerer på farer, heter det i pressemeldingen.

Skap din egen stil

En rå stil skiller en god spiller fra en legendarisk, og «FIFA 08» vil la deg etterape verdens sørste spillere eller skape din egen stil.

Gjennom et system som bygger på et byggekloss-system kan du kombinere triks og ferdigheter for å skape en unik stil. Animasjoner skal kunne avbrytes når som helst for å starte en ny bevegelse slik at spillene kan tilpasse angrep og forsvar etter situasjonen.

Interaktive ligaer

Interaktive liager blir nå introdusert på Xbox 360 og Playstation 3. Her representerer du din klubb online og kjemper mot andre spillere i for eksempel F.A. Premier League eller Bundesliga.

«FIFA 08» er det hittil største spillet i serien med hele 620 lisensierte lag, 30 ligaer og over 15.000 spillere.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere