RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festet med naken fyrste

Sist oppdatert:
Lene Alexandra Øien og venninnen ble invitert på rommet til fyrst Albert. Han var ikke flau over å vise sine edle deler.

(SIDE2): - Albert var veldig kosete og flørtende, og han var veldig hyggelig, sier den tidligere glamourmodellen Øien, om da hun var på nachspiel hos fyrsten.

Fyrsten skrevet for Lene
- Han var ikke voldsomt diskret. Han gikk nemlig rundt i en badekåpe, og ved flere anledninger glemte han seg og skrevet med bena da han satt og pratet med oss. Han tok seg ikke veldig nær av det da vi høflig bemerket fadesen, sier hun, ifølge Se og Hør.

Ga villig ut telefonnummer
Det var i forbindelse med avslutningen av friidrett-VM i Finland at musikkanalen MTV holdt fest med nærmere 700 gjester.

- Jeg hadde sett ham på hotellet tidligere på dagen og syntes det var naturlig å spørre om han visste om noe nachspiel. Albert ga villig ut romnummeret sitt, sier Øien, som nå jobber som salgskonsulent.

Modellflørt
Det er ikke første gangen prinsen koser seg med norske damer. Tidligere har han hatt en het flørt med modellen Bjørg Løvstad.

Playboy-fyrsten ble såpass betatt at hun sporenstreks ble invitert på fest i jetsetternes lekegrind St. Tropez kort tid etter.

- Jeg dro dit sammen med to venninner, men skriv nå for all del ikke at vi hadde et forhold. Han var ikke akkurat min type, sa en lattermild Bjørg til side2.

Les mer her:

Aylar: - Lene er falsk

Aylar og Lene uvenner

Lenes nye kalender

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere