RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festfredag

Sist oppdatert:
Du kan gynge og synge allsang med dvergene eller la sjelen smelte med Molvær. I helgen skjer alt mulig.

Fredag

Nils Petter Molvær returnerer til Verftet. Forrige gang han spilte der, spente han beina på alle som var der. Det er en stygg fare for at det skjer igjen. Eletro Ompaniet er også anbefalt hvis du er i nærheten av Verftet. Spesielt vokalisten Ida Maria Børli Sivertsen går det gjetord om.

Går du ut for å fyre og synge med er De musikalske Dvergene en innertier. For femten år siden var de The Hotteste på musikkfronten i Bergen. Torsdagfisken og Marianne er langt i fra det verste du kan bli tatt i å synge med på.

Hvorfor de kaller seg Løvstakken skjønner jeg ikke, men de spiller irsk, og det gjør de på Scruffy Murphys.

På klubbscene spiller Bjørn Torske. Du finner han på Cafe Opera. Eventuelt kan du stikke innom Macomba og høre på 70-talls musikk.

For teaterfolk er det Ibsen Ibsen Ibsen. Du kan se Peer Gynt, eller gå på det nye stykket til Bjarte Hjelmeland og co, Ibsen på 68 minutter. Er du hypp på noe litt mer moderne kan du gå på Carte Blanche. De har kokt sammen en Ferstspillforestilling.

Vil du ha noen kloke ord i øret som et forspiel, kan du stikke bort på Landmark klokken åtte å høre litt på forfatterne Ingvar Ambjørnsen, Siss Vik og Fredrik Wandrup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere