Gå til sidens hovedinnhold

Festhelg på Linderud

Linderud senter og Linderud gård går sammen om å skape god, gammeldags markedsstemning.

LINDERUD: I fjor så den første Linderud Mart'n dagens lys ved Linderud senter. I dag starter årets versjon, som blir enda større.

– Vi har fått med oss Linderud gård, og det blir et stort flott marked ute i år, sier Irene B. Karstad, senterleder på Linderud senter.

Karstad er glad for å ha med den flotte gården på arrangementet. Med dette håper hun Linderud Mart'n kan bli et arrangement for hele Linderud-området.

Piknik i det grønne

Det er på lørdag at både hus og hage åpnes for folket på Linderud gård. Det blir utekafé og utlån av pledd i parken, slik at du kan dra på en ekte piknik i det grønne. Hvis du vil se et av Groruddalens praktbygg fra innsiden, kan du henge seg på en av Anne Kristine Sollunds muntre omvisninger inne på gården.

Gården har også flere tilbud for barna. Hest og kjerre frakter de små gratis fra senteret til gården, og på gården venter både geit, kaniner, hane og høner.

– Vi liker å leke og det vet vi barna også gjør. Det blir gode gammeldagse leker som hesteskokasting, stylter og sekkeløp på gården, sier Irene B. Karstad.

Håndverksmarked

Senterlederen ser også fram til å vise fram markedsplassen utenfor senteret på lørdag. Her kan du besøke lokale kunsthåndtverkere og kremmere fra bondens marked, mens du koser deg med sukkerspinn, internasjonal mat eller en bit fra det helstekte lammet.

– Kom og smak! Vi deler ut smaksprøver på til det er tomt, sier Irene B. Karstad, som håper å skape skikkelig markedsstemning med de 42 utstillerne.

Selv om lørdag blir den store dagen, skjer det ting på senteret allerede fra i dag. Både i ettermiddag og i morgen er det underholdningsinnslag på scenen og spennende konkurranser på senteret.

– Dette blir tre fantastiske dager. Hvis ikke årets Mart'n blir knallbra så vet ikke jeg, smiler Irene B. Karstad.

Fullstendig program for Linderud Mart'n kan du se på www.linderudsenter.no.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat