RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festlørdag

Foto: bgnett.no
Punk, jazz eller gratis jazz. Det blir fest i dag også.

Nattjazzen er godt i gang. Elvira Nikolaisen avlyste, men alternativene er mange.

Acustic Ladyland er himmelroste musikere fra London. I fjor ble de nominert til «Time Out Live Award» i klassen for beste «Live act», som eneste jazzband. En av frijazzens konger, Peter Brötzmann, er i byen med orkesteret CHICAGO 10-TET. Alle i dette orkesteret har markert seg individuelt tidligere. Er du ikke helt i frijazzhjørnet kan du dra på Bladed, som har referanser til PJ Harvey og Sonic youth. Om du er blakk eller fullskjeten og digger Morten Færestrand spiller ingen rolle. For han og tre kompiser spiller gratis klokken seks på Verftet.

De Musikalske Dvergene kliner til med torsdagfisken i dag igjen på Ricks, og Løvstakken spiller på Scurry Murphys. Nytt for dagen er Toy Dolls. Har du hanekam er dette perfekt for deg. Toydolls er et legendarisk punkband fra England. I kveld knuser de nesen på Garage.

Passer ingenting av dette, kan du hippe hoppe på Montana med Dørty Oppland, eller salsa avgårde på Macumba med Swing Cubano.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere