RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festløve (16) sparket politimann

Sist oppdatert:
Den 16 år gamle jenta holdt fest for 270 stykker. Så kom politiet. Les helgens politilogg her.

(iOslo.no) Den 16 år gamle jenta holdt fredag kveld en stor fest på Kjelsås, med 270 feststemte ungdommer. Det likte politiet så dårlig at de satte inn store ressurser på å avvikle festen.

Det satte imidlertid jenta svært lite pris på. Hun ga klar beskjed om at hun ikke ønsket hjelp fra politiet. Det hele endte med at hun sparket en politimann, og måtte bli tatt hånd om av barnevernet.

Ifølge jentas mor, som kontaktet iOslo.no, var det bare 70 gjester til stede. Hun mener også at politiet oppførte seg dårlig på stedet, og har tatt kontakt med advokat.

Her er resten av helgens politilogg:

Innbrudd i biler
GREFSEN: Fredag kveld ble det i løpet av en time meldt om innbrudd i fem biler på Grefsen stasjon, samtlige med knust rute på førersiden. Politiet kom til stedet og fikk sikret blodspor og opprettet sak på forholdene.

Kjørte på bil
SENTRUM: Litt etter kom det melding om en person som hadde kjørt på en bil, og holdt på å kollidere med flere i et parkeringsanlegg. Politiet anholdt personen. Det ble funnet noe av det narkotiske stoffet khat i bilen. Personen ble kjørt til politiarresten for blodprøvetaking.

Kona ville ikke hjem
SENTRUM: Natt til lørdag ved 0200-tiden kom det inn en telefon fra en bekymret mann. Mannen, var fortvilet fordi kona ikke ville ta til fornuft å komme seg hjem. Melders kone som var på julebord hadde av en aller annen grunn ikke tilgang til sin jakke. Hun nektet derfor å reise hjem. Melder var lettere fortvilet over sin kones oppførsel og lurte om politiet kunne hjelpe til. Da det også var andre julebordsgjester i Oslo sentrum på dette tidspunktet kunne politiet ikke prioritere å bidra i denne saken.

Kulehull
Kl. 1004 lørdag, ringte en person til politiet og meldte om et ”kulehull” i vindusruten. Melder trodde noen hadde skutt på ruta. Patruljen på stedet mente det kunne være skutt med softgun. Forholdet blir anmeldt av fornærmede.

Trafikkulykke
RYEN: Kl. 1330 ble det meldt om en personbil som hadde kommet under en lastebil med traktor på planet. Dette hadde skjedd under Ryenlokket. All trafikk på stedet ble stanset. Fører ble ikke alvorlig skadet, men det kunne tyde på at vedkommende hadde fått et illebefinnende.

Stanset ikke etter trafikkuhell
SINSEN: Kl. 1533 ble det meldt fra om et trafikkuhell ved Sinsenkrysset. Melders bil var blitt påkjørt av en hvit stasjonsvogn som ikke hadde stanset, men bare fortsatte nordover Trondheimsveien. Forholdet vil bli anmeldt.

Taggere tatt på fersken
BRÅTEN: Lørdag kveld ble tre taggere tatt på fersk gjerning ved Bråten trikkestasjon. Det ble gjort funn av taggerutstyr, og trikkefører kunne peke ut samtlige. To ble kjørt til arresten mens sistemann ble kjørt til Barnevernsvakta. Det ble også funnet en iPod som knyttes opp mot et ran i området tidligere på kvelden.

Bomtur
Natt til søndag klokken 0351 fikk politiet telefon fra en fortvilet taxisjåfør. Samtidig kom det inn en telefon fra en fortvilet taxikunde. Begge partene var fortvilet fordi de ikke kom til enighet om betaling av en taxitur fra Oslo sentrum til et tettsted i en av Oslos nabokommuner.

Sjåføren opplyste at han hadde hatt fem passasjerer på turen og at prisen på turen var ca. 600 kr. Denne prisen nektet kundene å betale. Det hele endte med at kundene måtte bli med taxien tilbake til Oslo sentrum. Da taxien kom tilbake til Oslo sentrum forsvant de fem kundene. Politiet bisto taxisjåføren i et søk etter de fem passasjerene uten at de ble funnet. Dette må anses som en bomtur for både sjåfør og kunder.

Støy
I løpet av natt til søndag kommer det inn en rekke meldinger til politiet om støy i form av festbråk eller høy musikk. Klokken 0414 kom det imidlertid inn en litt annen klage på støy. Melder hevdet at hans nabo var godt i gang med oppussing av sin leilighet. Melder ble derfor holdt våken av maskinstøy og banking med hammer.

Kjørte inn i midtrabatten
TORSHOV: Søndag kl. 1123 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i en midtrabatt. Det viste seg å være en kvinne som hadde mistet kontrollen over bilen fordi hun holdt på å kjøre på en due. Hun var uskadet og hadde selv rekvirert inntauing da politiet kom. Midtrabatten ble skjøvet ut av stilling og vil bli rettet opp senere.

Oppførte seg truende
BØLER: Kl. 1221 melding fra Bøler T-banestasjon om at en mann oppførte seg truende på stedet. Han ville ha noen til å betale en drosjeregning for seg. Han sa han var i besittelse av en pistol uten at noen hadde sett den. Men flere hadde sett at han hadde en kniv. Melder og de andre som var på stedet var redde.

Mannen kom med flere truende uttalelser, og politiet hadde kontakt med melder til en politipatrulje kom til stedet og fikk pågrepet mannen. På grunn av mistenktes utsagn og uttalelser var politiet bevæpnet, men det ble ikke funnet våpen på ham.

Mannen ble kjørt i arresten.

Feil kjøreretning
GAUSTAD: Kl. 1224 fikk politiet melding om en bil som kjørte i motsatt kjørefelt på Ringveien ved Gaustad, og kjørte så opp Slemdalsveien, videre tilbake på Ring 3 og litt fram og tilbake før politiet fikk stanset bilen nær Maridalsveien. Fører fikk førerkortet beslaglagt p.g.a. kjøring i motgående retning på Ring 3, dette hadde i flg. melder ført til mange nestenulykker.

Innbruddsalarm i kirke
LILLEBORG: Klokken 0207 natt til mandag fikk politiet melding fra et vaktselskap om at innbruddsalarmen var utløst i Lilleborg kirke. Politiet rykket ut til stedet og fant blant annet to knuste vindusruter. Politiet søkte i området med hunder uten å finne gjerningspersonene.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere