RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festmeny for mange

Når man mangler kokkenes erfaring og smarte håndgrep kan det være befriende å lage mest mulig ferdig på forhånd.

Hvis du skal ha mange gjester på middag, kan logistikken være en utfordring - for å si det mildt. Vi har derfor satt sammen en helgemeny som tar hensyn til dette.

Her kan både kalvefileten med tilbehør, røkelaksmoussen og is- og ostekaken til dessert lages ferdig dagen i forveien. Hvor mye av arbeidet du vil gjøre rett før servering, velger du i grunnen selv. På den måten kan du disponere tiden som det passer deg best.

Røkelaksmousse med lodderogn:

Stekt kalvefilet med aspargessaus:

Is og ostekake:

Flere oppskrifter:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere