RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FFK i ny drakt

Sist oppdatert:
Fredrikstad har laget ny nettside med moderne og lekkert design. På fredrikstadfk.no kan leserne oppleve en interaktiv presentasjon av klubbens nye stadion.

Med de ny sidene får FFK anledning til å legge ut større bilder og annonsørene får kremplass på toppen, på siden, artiklene eller i bunnen av siden.

Interaktiv guide
I april neste år får byen en ny, praktfull stadion på Værste. På klubbens nye nettside kan du besøke stadion, og få en interaktiv guidet runde.

Web-TV
- I løpet av høsten lanserer FFK web-TV. Her kan brukerne se og høre intervjuer med trenere og spillere før og etter kamper. I tillegg blir det klipp fra treninger og samlinger. Kort sagt blir det et innblikk i FFK-spillernes jobbhverdag, sier web-redaktør Øivind Karlsen.

Fredrikstadfk.no skal kontinuerlig oppdateres og gjøres bedre. Klubben går en spennende høst i møte både på og utenfor banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere