«FIFA World Cup 2010» er annonsert

Slipper spillet i april, to måneder før verdenscupen sparkes i gang i Sør-Afrika.

27.01.10 14:30

Electronic Arts har annonsert at EA Sports vil slippe VM-versjonen av «FIFA 10» til verdensmesterskapet i Sør-Afrika. Mesterskapet sparkes i gang i juni, mens spillet vil ligge i butikken allerede 29. april.

ANMELDELSE: «FIFA 10»

EA lover dessuten at det ikke bare er snakk om «FIFA 10» i ny innpakning, men opplyser at spillet får en rekke forbedringer.

«FIFA World Cup South Africa 2010» har alle de 199 nasjonene som deltok i VM-kvalifiseringen og de ti offisielle stadionene i Sør-Afrika samt arenaer fra de kvalifiserende landene.

Publikum er med

«FIFA World Cup South Africa 2010» slippes til PS3, Xbox 360, Wii og PSP. EAs Simon Humber har avslørt en rekke detaljer rundt spillet til nettsiden Gamespot.

En artig nyhet er at publikum viser følelser i samsvar med hvordan du gjøre det på gressmatten, fra ellevill jubel til tårevåte hyl. Mon tro vi får se slåsskamper og en og annen streaker også?

Ifølge Humber vil datastyrte lag påvirkes av hvor i verden de spiller. Humber nevner som eksempel at Nord-Irland gjør det bra hvis de får spille på Windsor Park, men blir svakere på bortebane. Andre endringer inkluderer pasninger med hode og skulder, smartere målvakter og mindre sjanse for at datastyrte motstandere scorer på frispark, melder Gamer.

Spill online

EA opplyser at onlinespilling naturligvis vil være en stor del av «FIFA World Cup 2010». EA lover det skal være lett å finne motstandere samtidig som studioet ikke kommer til å hindre de beste spillerne i å knuse de dårligste.

For å hindre dårlig sportsånd får imidlertid de beste spillerne svært lite poeng dersom de spiller med de beste lagene. Jo svakere et land er, jo mer poeng får det for å vinne i onlinekamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag