RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fiffens favorittklokke

Sist oppdatert:
Glem Rolex - dette er armbåndsuret de rike vil ha.

(LXUS.no) Ingenting oser eleganse og rikdom mer enn en ettertraktet armbåndsur, og som LXUS har fortalt tidligere er det ikke lenger in med bling på klokkefronten . Verdensøkonomien har gitt diskret luksus en oppsving og "less is more" - noe USAs president Barack Obama er et klokkerent eksempel på .

Så dersom du briefer med diamantklokken din under forretningslunchen og tror du er helt konge, må du tro om igjen. I en ny undersøkelse foretatt blant kjøpesterke menn og kvinner med mer enn 13 millioner kroner i formue ble IWC ifølge Luxist kåret til klokkemerket som oppleves som det beste av det beste blant 33 konkurrerende luksusklokke-merker.

ENKEL OG ELEGANT: Pilot's Watch Chrono-Automatic i 18 karat rødt gull med mørkebrun krokodilleskinnrem fra IWC.

LES OGSÅ:
Slik stopper Rolex status-fall
Hvordan avsløre falsk luksus
En av disse er falsk
Slik er årets klokkemote
Millionkjøpene som trosser krisen

IWC sikret seg førsteplassen i kåringen med toppoeng for luksus, verdi og hvorvidt man ville anbefalt merket til andre som et godt lukususur. Andre- og tredjeplassen gikk til henholdsvis Patek Philippe og Vacheron Constantin.

Resultatet av undersøkelsen viser imidlertid ikke hvilket klokkemerke som faktisk er det beste - bare hvilket som oppleves slikt blant et kjøpesterkt klientell. Seieren er derfor et resultat av kløktig markedsføring og kjøpernes erfaringer med IWC-klokker.

Kravstort klientell

Velstående klokkekjøpere vil ha mer enn bare et pent ur. I tillegg til elegant design skal klokkene være pålitelige, feilfrie og gjerne kunne gå i arv til neste generasjon. Klassisk, men likevel unik design er et pluss.

At uret i tillegg ikke er allemannseie gjør IWC til kåringens vinner, da dette er et tegn på at uret er sjelden vare og vanskelig å få fatt i.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere