*Nettavisen* Nyheter.

Fikk 100 truser i posten

Forrige helg la hun ut telefonnummeret under sending til en person som sex-trakasserte henne. Samme uke mottok hun 100 truser i posten. Les stort intervju med den vimsete primadonnaen.

04.02.06 15:34

(SIDE2): Line Victoria Husby fra interaktiv- programmet Sonen la sist helg ut telefonnummeret til en person som i lengre tid hadde sex-trakassert henne ved å sende tekstmeldinger på mobiltelefonen. Hun oppfordret til SMS-bombing, og resultatet ble oppslag i Dagbladet dagen derpå.

- Det var trist. Jeg satt meg i resepsjonen på TV 2 og gråt. Men så kom Maria Mena forbi, hun skulle på God Morgen, Norge. Hun ga meg tommelen opp og sa hun ville gjort det samme, det redda dagen min, sier Line Victoria.

  • Les «Lørdagspraten» med flere kjendiser nederst på siden.

Grensen er klar

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver (SIDE2)

Hun liker å provosere, ler og snakker mye. Hun stråler selvsikkerhet der hun sitter og knasker på Beef Jerkey (tørket kjøtt) på kontoret til Sonen, men det går en grense for hva Line Victoria tåler. Den siste tiden har hun nemlig fått flere og flere henvendelser på sin private telefon.

- SMS er hyggelig, men de som ringer fra skjult nummer er ikke hyggelig. Det er ofte kommentarer om sex og kinky sørsmål, det er greit nok, for det er bare å la være å svare. Men når det kommer drapstrusler da har det gått for langt. Man vet jo ikke hvem de kommer fra og man hører jo om folk som ikke har tatt forhåndsregler.

- Jeg tåler mye, men når det går så langt at folk vet detaljer om privatlivet mitt, så er det verre. Jeg forventer egentlig bare at folk skal ha folkeskikk. Drapstrusler kan man ikke tolerere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver (SIDE2)

Seere gir gaver

Men Line mener at de mange positive sidene ved å jobbe med interaktiv-TV overskygger de negative.

- Hvorfor skal jeg gi meg med det jeg elsker?

22-åringen kan nevne mange fine ting ved jobben sin, men det hyggeligste er seere som lager ting, eller sender tegninger. Hun syns det er fint når folk forteller at de setter pris på jobben hun gjør, fordi hun mener folk har lettere for å komme med dritt enn når noen tar seg tid til noe hyggelig.

De dyre tingene hun mottar sender hun derimot i retur, eller ting som da hun sist uke fikk en eske med 100 truser.

- Jeg fikk regningen også, det var det kjipe. Hvis ikke så kunne jeg gitt de til venninnner. Truser i min størrelse, sier hun og ler.

«Nå spiller jeg på at jeg er dum»

Sex og bæsj

Hun kaster litt på håret og sier det holder på å falle av. – Jeg har begynt å miste håret. Samtalen kan lett spores av, Line Victoria er en smule ukonsentrert, eller så er det bare det at hun har så vanvittig mye å prate om.

Men på spørsmål om hun spiller på sex når hun er på Sonen, så er hun ikke enig.

- Nå spiller jeg på at jeg er dum, sier hun ivrig. Jeg er morsommere da. Jeg sitter ikke med utringa topper, jeg finnes jo ikke sexy. Men om noen vil tolke meg som et villdyr, så ok. Men jeg kan spille på humor om sex. Det er lett å spøke med, en snarvei til latter. Hun tenker over spørsmålet igjen.

- Jeg er jo ikke akkurat sexy når jeg snakker om avføringen min på TV. Nei, nei skriv bæsjen isteden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver (SIDE2)

Begynnelsen

Line Victoria begynte i Mess-TV på TVNorge i 2002, hun startet i Sonen på TV 2 i mars 2005. TV-karrieren kan skyldes den norske filmen «Buddy».

- Jeg jobbet i student-TV i Bergen, før jeg flyttet til Trondheim. Jeg søkte på student-TV der også, men fikk ikke jobben, da ble jeg bitter. Samme kvelden så vi «Buddy» på kino. Da jeg kom ut fra filmen, sa jeg til venninnen min: «Om et halvt år skal jeg være på TV».

Line blir flau, hun ler og lurer på om hun vil fortelle den pinlige fortsettelsen. Vi lagde dokumentarfilm om de tre månedene da vi tok ex.phil og ex.fac, vi syns det var en kjempeidè. Den het «reality rocks», sier hun og spruter ut i latter.

Det var rundt samme tid en venninne ringte fra Mess-TV og lurte på om Line ville prøve seg på en sending.

- Etter første sending fikk jeg mye vakter, så jeg tok med en bag og flyttet til Oslo. Jeg bodde på sofaen til en venninne jeg ikke kjente så godt, siden har vi blitt boende sammen. Nå er vi bestevenner, stakkars, hun har fått lide. Hun har måttet holde ut med primadonnaen.

«Bodd sammen med en bergenser. Det er det verste jeg har gjort, det var et helvete»

Hva gjør deg glad?

-Venner, familie, og det å gjøre andre glade. Før var det godteri, men det spiser jeg ikke lengre, sier hun og tyr til litt mer tørket kjøtt.

Din fridag?

- Sove lenge. Så er jeg selvfølgelig litt fyllesjuk. TV-titting og henge sammen med potensielle puleobjekter. Neida-skriv at jeg tulla. Ellers er jeg mye på jobben selv om jeg har fri.

Verste opplevelse?

- Bodd sammen med en bergenser. Det er den verste tingen jeg har gjort, det var et helvete. Og selvfølgelig det å være på forsida når du driter deg ut.

Din helt?

Anne-Kat. Hærland. Hun er rå, frekk og motbydelig sarkastisk bra, hvis det går an å si? Også elsker vi Pia Haraldsen begge to.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.