*Nettavisen* Nyheter.

Fikk avføring i posten

Foto: Faksimile fra Google Maps

Fikk ikke regninger eller postkort, men husdyrgjødsel i postkassen.

02.03.09 14:44

(iBergen.no) Det var fredag i forrige uke at to forskjellige personer på lille Varaldsøy i Kvinnherad i Sunnhordland fikk husdyrgjødsel i postkassen sin.

Ble skutt på med raketter
- Vi fikk en anmeldelse fra disse to før helgen. De følte dette var målrettet sjikane. Dette er en liten øy med drøyt 350 innbyggere i Hardangerfjorden og de to som fikk dette i posten har også tidligere vært plaget med sjikane, opplyser lensmann ved Kvinnherad lensmannskontor, Sigurd Børve, til iBergen.no.

Børve fortelle videre at de to fornærmede har fortalt politiet at de tror sjikaneringen stammer fra en eiendomssak som har gått flere runder i rettsinstansene. I romjulen ble det også skutt opp raketter mot husveggen til de to fornærmede, skriver Kvinnheringen.no.

- Sårt for et så lite samfunn
- Dersom det stemmer at dette ikke bare er en tulling som har spøkt litt og at noen faktisk ikke respekterer rettsavgjørelser så er dette på et meget lavt nivå, sier Børve og utdyper.

- Dette er forferdelig sårt for et så lite samfunn hvor det ikke bor så mange mennesker, men vi tror svaret til hvem som har gjort dette ligger hos folket på øyen.

Les flere nyheter fra iBergen. no:Valen med nytt TV-show.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.