RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk båten inn i ruta

Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene (Østlands-posten)
Sist oppdatert:
- En forferdelig opplevelse.

Rundt klokken 14.30 torsdag løsnet en henger med en stor fritidsbåt på fra en personbil ved Skreppestad, skriver Østlands-posten.

Hengeren med båten på traff en møtende bil i siden. Vitner til hendelsen forteller at det var hengerfestet som røk, og dermed fortsatte båt og henger i stor fart på egenhånd.

Bilen hengeren løsnet fra var på vei i retning Larvik da det skjedde. Hengeren og båten kom over i motgående kjørefelt og traff en møtende personbil.

Baugen på båten ble tredd inn sideruta på den møtende bilen.

I bilen som ble truffet satt to unge jenter på vei mot Tjølling.

- Det var en forferdelig opplevelse, dette kunne lett ha gått veldig galt, sa jentene til ØP Nett kort tid etter hendelsen.

- Vi så at hengeren løsnet, og forsøkte å svinge unna, men vi klarte det ikke. Det var umulig å forhindre at båten traff bilen vår, sier de to jentene som ønsker å være anonyme.

Jenta som kjørte bilen kom fra hendelsen med mindre skrubbsår og småskader etter glasskår som kom inn i bilen, mens passasjeren kom uskadet fra episoden.

Bilen de to kjørte fikk store materielle skader.

Det var en stund lange køer i begge retninger på veien.

Les flere saker fra Østlands-posten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere