RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk bilene bulket under begravelse

Sist oppdatert:
De sørgende kom ut til et sjokkerende syn på parkeringsplassen utenfor kirken.

(iBergen.no) Gravfølget hadde akkurat avsluttet en begravelse i Åsane gamle kirke i Sauråsbakken da de oppdaget at flere biler var blitt påkjørt på parkeringsplassen under gudstjenesten.

Bestilte tauebil
Midt i den tunge sorgen måtte bileierne utsette det påfølgende familieselskapet og istedet ringe politiet for å anmelde forholdet.

- Det er noen som har kjørt inn i flere biler uten å legge igjen en lapp utenfor kirken. Vi vet ikke ennå om det er snakk om hærverk eller et uhell, sier operasjonsleder Jan Steimler ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

En av bilene var så skadet at bileieren fryktet den ikke var kjørbar. Det ble bestilt tauebil, men bileieren klarte etterhvert å kjøre den bort selv.

- Var fortvilet
En politipatrulje ble raskt sendt ut til stedet da meldingen kom klokken 13.25. Der fant de de sørgende samlet på parkeringsplassen.

- Gravfølget var jo fortvilet da de kom ut av kirken og så dette, selvfølgelig. Vi håper at noen som kan ha vært vitner til dette melder fra til oss, sier Steimler.

Meldte seg
Kort tid etter meldte synderen seg. Han forklarte at han hadde fått et illebefinnende idet han skulle kjøre bort fra parkeringsplassen og kolliderte med flere av bilene.

Forholdet ble oppgjort på stedet.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere