Gå til sidens hovedinnhold

Fikk blomster av Macca

Etter at Heather Mills debuterte på TV i «Skal vi danse» dukket det opp en stor bukett blomster på døren, med hilsen fra Paul McCartney.

(SIDE2): Til tross for at media har rapportert at det tidligere ekteparet ikke er på talefot, insisterer Heather Mills nå på at de to er gode venner. Hun mener det er Sir Pauls advokat som lager problemer.

Snakket åpenhjertig
Da hun nylig var gjest hos talkshowkongen Larry King, fortalte hun åpenhjertig om både gaven fra Macca og hva hun synes om rettssaken.

- Det var veldig hyggelig. Det fulgte med et kort, hvor det sto «Kjære mamma, kjærlig hilsen pappa og Beatrice». Vi er fortsatt venner, det er bare advokatene som er forferdelige. Ikke min advokat, men hans, fortalte hun King.

-Vil tjene mest mulig
Mills mener at hadde hun og Paul fått ordne skilsmissen selv, hadde den vært over for lenge siden.

- Det er en dame, Fiona Shackleton, som bare ønsker å dra det hele ut for at hun skal tjene mest mulig på skilsmissen. Hun har sagt noen ganske stygge ting, og hun ønsker å gjøre det hele så vanskelig som mulig, mener Heather Mills. Mills avkreftet også ryktene om at det har blitt inngått en avtale i skilsmissen.

- Vil aldri si noe stygt om Paul
Hun fortalte også at hun fortsatt elsker Paul.

- Jeg elsker ham fortsatt, han er faren til barnet mitt. Jeg vil aldri kunne si noe stygt om ham. Men du kan elske noe, og samtidig ikke være rett for hverandre. Da må man gå videre. Det er som et dødsfall. Du gifter deg med noen fordi du er hoestups forelsket. Vi fikk et vakkert barn etter at jeg hadde problemer med å bli gravid, i tillegg til at jeg hadde en spontanabort. Vi var sammen i syv år.

Heather er for tiden aktuell i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» («Dancing with the stars»), hvor hun fikk skryt av dommerne i det første programmet.

Reklame

Black Week: 10 kupp du gjør på vinterjakker