Fikk gravstein i hagen

Noen skilsmisser er verre enn andre.

21.10.08 13:29

(SIDE2): Kjendisenes skilsmisser involverer ofte store pengesummer og mange rykter i pressen, noe som sjelden bidrar til en fredelig løsning på den heller private prosessen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hadde elskerinne
I fjor høst ble det kjent at Hulk Hogan, som opprinnelig heter Terry Bollea, og kona Linda Bollea hadde problemer i ekteskapet.

Det eskalerte til en bitter kamp om store pengesummer. Det ble ikke bedre da bestevenninnen til parets datter, Brooke Hogans, sto frem og fortalte at hun hadde hatt et forhold til Hulk Hogan mens han fortsatt var gift.

Dermed ble Christiane Plante (33) som elskerinnen het, kjendis i 15 minutter, mens gamlefar selv måtte forsvare sin store formue med nebb og klør.

Vennene velger side
Dette skilsmisseoppgjøret er ennå ikke ferdig, og forhandlingene pågår ennå. Som i så mange andre kjendisskilsmisser tar andre kjendisvenner parti i saken.

Radiokjendis Todd Alan Clem, best kjent som Bubba the Love Sponge, har vært venn av paret i årevis, og han valgte å ta Hulk Hogans side.

Dette falt Linda Bollea tungt for brystet, og hun pyntet nylig huset med Halloween-dekorasjoner med Bubba som tema. Dette var en krigserklæring, og i kjendisgale USA har selv Bubba en egen skare av faste fans som dermed har meldt seg inn i krigen.

Morbid hevn på rim
Denne uken plantet de en gravstein i hagen til Linda Bollea som en hevnaksjon. Den hadde den lite hyggelige påskriften:

R.I.P.
Divorced her spouse
And took his house.
Never had a job
Boy, What a slob.
Took all hulks cash
Died in a clown car crash.
BUBBA ARMY

Bubba Army synes ikke å være de mest skriveføre kjendiskrigerne i verden, men de kaster garantert nok bensin på bålet til at siste ord i denne saken ikke er sagt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.