*Nettavisen* Nyheter.

Fikk hengepupper i bursdagsgave

Stripperen som kollegene hadde hyret, gjorde ikke akkurat det inntrykket på bursdagsbarnet som de hadde tenkt seg.

20.10.03 09:08

Kollegene fikk sjokk da stripperen dukket opp. De trodde de hadde bestilt ei slank og lekker dame. I stedet dukket en 127 kilos tung middelaldrende dundre opp.

De lot henne gjøre showet sitt, men i ettertid sier bursdagsbarnet Steve Pantony at han har fått varige mén av opptredenen.

Stripperen som het Toni skrelte av seg politiuniformen og viste fram både rumpe og lår.

Morgenmøte

Steves kolleger forsøkte i ettertid å få pengene tilbake - de mener på det sterkeste at de ikke fikk det de bestilte. De hadde samlet inn penger i hemmelighet for å overraske bursdagsbarnet, og sjefen godkjente ”møtet” i forkant.

- Vi sjekket nettsidene og alle jentene der var fantastiske, sier Kate Hartin, en av Steves kolleger.

Det var imidlertid ikke noe bilde av stripperen Toni på disse sidene.

- Vi ba dem sende ei slank og pen jente kledd som enn forretningskvinne som kunne strippe under det som skulle se ut som et forretningsmøte. De forsikret at det ikke var noe problem, men det gikk forferdelig galt.

Klager

- Da stripperen dukket opp, sa hun: “Du trakk det korteste strået i dag, kjære”. Du får klare deg med meg. De andre jentene måtte levere barna på skolen”.

En talsperson for strippeselskapet hevder at Steves kolleger hadde bestilt en stor stripper, og vil derfor ikke gi noen form for kompensasjon. De har imidlertid tilbudt et prisavslag på 10 prosent og ei flaske sjampanje

Kollegene har nå bedt det britiske forbrukermyndigheter se på saken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.