RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk hysterisk anfall

Sist oppdatert:
Anna Nicole Smith fikk hysterisk anfall da hun fredag fikk arvesaken avvist av domstolen i California.

(Side2): Eks-playboymodellen forsøker forgjeves å få fingrene i en arv på nærmere 600 millioner kroner fra sin avdøde mann

Som de fleste «tragedier» har sagaen et lite lyspunkt: Forrige året tjente Anna Nicole selv 20 millioner kroner.

I den amerikanske domstolen falt ingen for de fyldige leppene, gigantbrystene og det blendende smilet til Anna Nicole.

Avslag på søknaden
Milliardærenken, realitystjernen og eks-playboymodellen Anna Nicole Smith fikk blankt avslag på sin søknad om en del av milliardformuen, som hennes usedvanlig modne ektemann Howard Marshall etterlot seg da han døde i 1995. Da var oljemillionæren 91 år.

Dommerne ville ikke høre på Anna Nicoles argumenter. Til tross for at kalenderen er fyllt med realityshow, reklameopptak og cocktailfester, fikk Anna Nicole visstnok tid til et hysterisk anfall, da hun i går mottok nyheten, ifølge Berlingske Tidende.

Absolutt siste håp?
Som den sørgende enken og kvinnen som «virkelig elsket Howie», mener Anna Nicole at hun har krav på hvert øre. Men oljegubbens sønn E. Pierce Marshall er dypt uenig. For nå er det sønnen som arver pengene.

Med denne siste avvisningen er Anna Nicoles arveløp kjørt i California. Men hun har en siste og ifølge ekspertene meget liten sjanse i Washingtons Høyesterett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere