RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk ikke majones -kjørte ned servitør

chips, hamburger, pommes frites
chips, hamburger, pommes frites
Sist oppdatert:
Da den amerikanske kvinnen ikke fikk majones, ble hun så rasende at hun kjørte ned sjefen for hamburgerrestauranten. Nå er hun dømt til ti års fengsel.

Da Waynetta Nolan fikk høre at cheeseburgere ikke ble servert med majones, ble hun så rasende at hun satte bilen i gir og kjørte rett på restaurantsjefen. I retten sa hun at mangelen på majones ikke var det eneste som opprørte henne, pommes frites’en hennes var kald også, melder NTB-AFP.

Restaurantsjef Sherry Jenkins på McDonald’s-restauranten i delstaten Texas pådro seg hoftebrudd og alvorlige indre skader i overkjørselen. Den 37 år gamle Nolan ble før helgen funnet skyldig i grov legemsfornærmelse under særdeles skjerpende omstendigheter.

- Jeg håper du fikk utløp for raseriet, for du får ti år til å tenke over saken, sa dommer Brock Thomas da han dømte kvinnen til ubetinget fengsel. Han betegnet saken som en av de mest groteske og absurde han hadde behandlet i løpet av en lang karriere.

Thomas trodde ikke på Nolans påstand om at hun merket et hump, men ikke forsto at hun hadde kjørt over et menneske. Han lot seg heller ikke formilde av at tiltalte sa hun var inne i en vanskelig periode av livet da overkjørselen skjedde 23. april i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere