RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk ikke nok støtte

Sist oppdatert:
John Fredriksen og SeaDrill fikk ikke tilstrekkelige med støtte og vil ikke fremsette et frivillig tilbud til Smedvig-aksjonærene. De vil deriomt holde alle muligheter åpne. Les mer her
SeaDrill melder at de ikke fikk tilstrekkelig med tilsagn for å gå videre med å fremsette et frivillig tilbud til alle Smedvig-aksjonærene.

Selv om mange av de største aksjonærene støttet initiativet til SeaDrill, fikk de ikke hva de mener er tilstrekkelig støtte.

Det frivillige tilbudet ville kommet om selskapet hadde nok forhåndsaksepter på sin flørt med Smedvig. Det frivillige tilbudet ville gitt aksjonærene i Smedvig 201 kroner for A-aksjene og 160 kroner for B-aksjene.

Dette er noe høyere enn hva Noble har betalt for Smedvigfamiliens aksjer i selskapet. Noble betalte 200 kroner for A-aksjene og 150 kroner for B-aksjene, og har ikke latt høre fra seg den siste tiden.

Det har lenge vært spekulert i en budkrig om Smedvig, men med SeaDrills tilbaketog virker denne krigen å ha endt opp i en foreløpig våpenhvile.

Både Noble og Fredriksens SeaDrill skriver at de vil holde alle mulighetene åpne.


iMarkdet.no kommer tilbake med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere