RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk jobb med en gang

Sist oppdatert:
Sandra (25) har studert reiseliv ved Markedshøyskolen.

Tromsøværingen Sandra Andreassen (25) fikk jobb i Norway Convention Bureau etter studiene. I dag jobber hun med å få store, internasjonale bedrifter og foreninger til å velge Norge som vertsland for sine konferanser.

– Jeg har alltid vært glad i å reise, og interessen for salg og markedsføring gjorde at Markedshøyskolens Bachelor i reiseliv var helt riktig for meg, sier Sandra.

Hun gikk ut fra Markedshøyskolen våren 2011 og fikk jobb med en gang. Sandra sier hun tror mye av grunnen til dette er fordi foreleserne er engasjert i studentene sine og man blir godt kjent.

– På den måten får man innblikk i bransjen og tips om hvor de trenger folk, sier hun.

Les også:

Hvordan bruker du det du lærte på Markedshøyskolen?

– Daglig bruker jeg mye av den innsikten vi fikk om norsk reiselivsnæring. Markedshøyskolen har et markedsrettet fokus på reiseliv. Det gjør deg i stand til å tenke på dette som business, fremfor bare kultur og natur. Norge er et dyrt land og ligger langt unna resten av Europa. Derfor er det viktig at reiselivsnæringen tenker smart og finner muligheter og løsninger som gjør Norge til et attraktivt reisemål. Reiseliv handler om mye mer enn bare ferieturisme. For å drive lønnsomt gjelder det å tiltrekke seg de rette menneskene, forteller Sandra.

Hvordan selge Oslo som studentby?

– Oslo gir deg mange muligheter og byens tilgjengelighet er unik. Den gode kollektivtransporten gjør avstandene små, og med et kjapt flytog er du bare timer unna spennende storbyer i Europa. Oslo er hva du gjør det til – mulighetene er der og det er opp til deg å bruke dem, avslutter Sandra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere