Gå til sidens hovedinnhold

Fikk kjærlighetsråd av dødssyk far

Sturla Berg-Johansens far ba sønnen finne seg en mann.

(SIDE2): Komiker og programleder Sturla Berg-Johansen (41) forteller i et intervju med VG lørdag om at hans dødssyke far forsto hans rådvillhet når det kom til seksuell legning og ikke minst kjærligheten.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Velg en mann!
Da Sturlas far lå for døden, rådet han sønnen til å velge en mann.

- Han forsto at jeg var rådvill når det kom til kjærlighet og damer. Men han visste ikke at jeg hadde flørtet med tanken tidligere. En uke før han døde sa han: «Sturla. Skaff deg en mann, da vel! Det viktigste er at du ikke er ensom og alene». Dessverre fikk han aldri oppleve at jeg fant den store kjærligheten, og det er jeg veldig lei meg for, sier Sturla til VG.

Kanskje bryllup?
Far og sønn hadde et nært forhold, men de diskuterte aldri muligheten for at Sturla var homofil.

Som kjent kom komikeren ut av skapet under premieren av stand-up showet «Damenes aften – en siste hilsen» i februar i år foran et fullsatt pressekorps og flere kjendisvenner.

Til Side2 fortalte han at nå er det ikke flere hemmeligheter som kommer fra den kanten og at den største bomben er sendt.

Men nå som 41-åringen har funnet lykken med Se og Hør-journalisten Morgen Hegseth (23) kan det være glade fremtidslaner som venter. Sturla har aldri hatt lyst til å gifte seg, men til VG innrømmer han at det kanskje endrer seg hvis det er viktig for kjæresten hans.

I kveld er det duket for Komiprisen på Edderkoppen Teater i Oslo og der kan Sturla stikke av med publikumsprisen «Årets morsomste».

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene