RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk Kvisvik-hus for 4,7 millioner

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Raymond Kvisviks hus i Råde har fått en kjøper.

Fredrikstad-spillerens eiendom har ligget ute for tvangssalg siden i fjor. Ifølge Moss Avis er det frisør og fotballentusiast Geir Monge som nå kjøper huset for 4,750 millioner kroner.

Salget ble registrert 30. april, men huskjøpet er formelt sett ikke i orden før Moss tingrett har stadfestet transaksjonen.

Tvangssalg
Villaen på Saltnes sto ferdig i 2006 og er på over 300 kvadratmeter. Da eiendommen ble lagt ut for tvangssalg i fjor, var prisen 5,750 millioner kroner. Monge slipper nå trolig unna med å betale 4,750 millioner kroner.

Geir Monge ønsker ikke å kommentere noe rundt handelen, men avisen er kjent med at det lenge har vært tøffe budrunder mellom Monge og banken. DnB NOR har krav på 7,8 millioner kroner mot Kvisvik.

Får bo der
Tidligere i år snakket imidlertid Monge mer åpnet om hvorfor han ønsket å kjøpe Kvisviks hus.

- Jeg har kjent Raymond i 12 år og ønsker å hjelpe han, sa Geir Monge til Moss Avis i februar. Planen var da å la Kvisvik bo i huset i to år til han har fått øknomien på stell.

I tillegg har Kvisvik slitt med andre kreditorkrav og utleggsforretninger på 800.000 kroner i boligen som ble bygget på dugnad av FFK-supporterklubben «Plankehaugen».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere