RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk milliontilbud for sex

Foto: Erlend Stokkedal (tvnorge)
Sist oppdatert:
- Jeg har fått «uanstendige forslag», innrømmer Helene Rask.

(SIDE2): - To-tre ganger har jeg fått såkalte «uanstendige forslag» forslag. I praksis har det vært utenlandske menn som har tilbudt meg rundt 1 million kroner for å ha sex med meg, sier Helene Rask til Se og Hør.

- Det er jo snakk om veldig mye penger, men egentlig ble jeg bare lei meg. Noen har jo oppfattet hvem jeg er - og hva jeg gjør - på en helt feil måte. De så vel bare en blond jente med store pupper og tenkte at slike selger vel hva som helst, sier hun videre.

Rask påpeker at det aldri var aktuelt for henne å takke ja, og sier at for henne henger sex sammen med kjærlighet.

Slått konkurs
Rask har vært mye i fokus i år, først med hennes egen TV-serie «Glamourjentene» på TVNorge, deretter ble det en del oppmerksomhet rundt hennes økonomi. I slutten av mars ble hennes modellbyrå slått konkurs.

Skatt Øst har rettet et krav om drøye 180.000 mot den kjente glamourmammaen. I tillegg har selskapet ifølge Rask rundt 40-50.000 utestående i annen gjeld.

Det skal ikke være noen verdier i selskapet.

LES OM SAKEN: Skylder over 200.000

Tross konkurs, Rask har de siste årene slått seg opp som en av de mest suksessrike glamourmodellene i Norge. Nå har hun et mer tilbaketrukket liv og bor sammen med kjæresten, tidligere Robinson-deltaker Øyvind Olsen, på Nesodden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere