Gå til sidens hovedinnhold

Fikk ny bil til jul

Mange fikk det de ønsket seg til jul, men ikke mange fikk en så flott gave som den som ble overrakt på Manglerud senter lille julaften. Der og da fikk nemlig Kari Pedersen en splitter ny bil

Manglerud:Foranledningen for dette var at Manglerud senter i 2006 var 40 år. Det samme var Møller på Ryen.

Gjennom et helt år har senteret hatt en Tipp&Vinn-konkurranse. Ni ganger har det blitt kåret månedsvinnere som har fått gavekort på forskjellige størrelser, og lille julaftens ettermiddag var det finale. Ni personer skulle være med i trekningen av en Volkswagen Polo Cross.

Dette blir spennende. Vi har fått tak i alle ni, og de skal nå opp på scenen og være med i trekningen, forteller senterleder Siri Merethe Kolberg. Og alle er enige om at trekking av navnlapp er metoden som gir alle lik mulighet og dermed er mest rettferdig, sier markedskoordinator Christina Cook Dalberg.

Flest lokale

De fleste som entret scenen er faste brukere av Manglerud-senteret. Etter hvert ble følgende ropt frem: Marie Wolf, Berit Bakken, Sundaram Sivanesan, Kari Pedersen, Gerd Olaussen, Kalasivany Sivaragah, Marianne Pedersen, Ida Colley og Anne-Lise Jostad. Aldresspredningen var stor - fra 6 år til 73.

Og så var det klart for trekningen. Alle de ni"s navnelapper ble lagt i en bolle, og så kunne julenissen trekke.

Vinneren er Kari Pedersen!

Den eldste slo hendene for ansiktet. Har jeg vunnet?

Jo da, det kunne bekreftes.

Dermed var det å rusle bort til den oransje Polo"n.

Du kan ikke få den før på nyåret. Det er noen formaliteter som må ordnes, men det er denne bilen du skal ha, fortalte markedssjef Tor Johan Mikalsen fra Møller Ryen.

Tilfeldig innom

Kari Pedersen, som bor på Siggerud, kunne fortelle at hun helt tilfeldig hadde vært innom senteret i november. Der hadde hun sett Tipp&Vinn-konkurransen, fikk tak i en stemmeseddel og la sin lapp i kassen. Dette var i forbindelse med farsdags-kampanjen vår, sier senterlederen.

Datter til den heldige vinneren ble travelt opptatt med mobiltelefonen. Mor har vunnet bil! var den klare meldingen hun ga.

Hva gjør du med bilen? Har du bil fra før?

Jo da, Kari Pedersen har bil - en gammel Volvo som hun er godt fornøyd med. Men det spørs om den ikke må vike for den nye Cross Polo.

Stor deltakelse

Manglerud senter kan nå legge jubileumsåret bak seg. Vi synes det har vært svært vellykket, sier senterleder Siri Merethe Kolberg. Vi har hatt mange aktiviteter, og veldig mange har vært med på Tipp&Vinn-konkurransen vår. Og vi er glad for at vi har kunnet gå sammen med en annen i nabolaget som også har feiret 40-årsjubileum, nemlig Møller Ryen.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021