*Nettavisen* Nyheter.

Fikk nye pupper av Facebook

Foto: Frode Willow Jensen (Frode Willow Jensen)

Glamourmodellen Camilla Bøvollen har forstørret brystene. Med god hjelp fra Facebook.

21.01.11 19:27

19 år gamle Camilla Karlsen Bøvollen er glamourmodell og finalist i årets kåring av Vi Menn-piken. Folk flest vil kanskje si hun er velskapt nok fra naturens side, men Camilla selv ønsket seg større bryster.

- Jeg har alltid ønsket meg store pupper. Å se seg i speilet å innse at de genene fikk jeg ikke hver eneste dag, tærte på selvtilitten min. Jeg er en jente som har former og da var det viktig for meg å ha pupper til også, sier Camilla til Side3.

Det hele startet som en spøk blant venner. Hun opprettet en egen side på Facebook og fortale hva hun ønsket å gjøre. Kort tid etter fikk hun spørsmål fra ukjente velgjørere om hva kontonummeret hennes var.

Mange personer fulgte Camilla, og bloggen hennes fikk opp mot mot 3000 besøkende på bloggen om dagen. Dermed var mye av operasjonen betalt av en haug ukjente mennesker.

- Jeg fikk inn 10.000 kroner via Facebook, forteller Camilla til Side3.

Camilla er en av tolv jenter som kjemper om tittelen Vi Menn-piken. Slik så hun ut før operasjonen:

3954

(Foto: ©2010 Frode Willow Jensen)

Svenske-pupper

Det holdt til nesten halvparten av summen på 30.000 svenske kroner. Valutakursen fikk modellen til å reise over grensen i sommer, og vips sparte hun 6000 kroner.

- Det eneste jeg lovet var at de som donerte penger ville få et signert bilde i posten tatt etter operasjonen. Men det var en kar som tok kontakt og lurte på om han kunne få bilde av føttene mine i stedet, ler hun.

- Er du fornøyd med det nye utseendet?

- Jeg er veldig fornøyd. Livet forandrer seg ikke om man tar en brystoperasjon, men nå nå er jeg mer symmetrisk og det tærer ikke på selvtilliten lenger, sier 19-åringen.

Camilla ville egentlig ha 400 gram silikon i hver pupp, men det var det rett og slett ikke plass til. Det er grenser for mye man kan strekke huden i en operasjon, opplyser hun.

- Jeg trodde de skulle se større ut. Det ser helt normalt ut, som om jeg bare har vært heldig, og fått litt store pupper.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Erlend Stokkedal

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Erlend Hefner Stokkedal (Erlend Hefner Stokkedal)

Camilla er singel og bosatt i Oslo, men beilere som treffer glamourmodellen på byen, bør legge merke til mer enn bare puppene.

- Pupper, kropp og rumpe er bare et pluss. Det er personligheten som avgjør. De nye puppene bør ikke være avgjørende for en kjæreste. Det viktige er at han kjenner til de små tingene i livet mitt. Som hvilke blomster jeg liker, sin hun.

Mistet venner

Å spørre det norske folk om penger til nye pupper blir naturligvis lagt merke til, på godt og vondt. Mange har gitt penger til silikonpuppene hennes som et opprør mot politisk korrekthet. Andre igjen lar fordommer og jantelov styre meningene.

- Det er venner som har brutt kontakten med meg etter at jeg ble kjent i media. Jeg tror de er redd for å bli assosiert med meg, som synes det er flaut å kjenne «en som meg» - som lever av det jeg jobber med. Jeg er ikke lei meg for det. Det viser bare hvem som er mine ekte venner, sier Camilla.

TV 2 fulgte med over grensa

- En skulle tro at en som ønsker større pupper er en lovløs kriminell. En som det er greit å øse edder og galle utover. Rasende gamle og unge har kontaktet meg for å si sin mening, sier hun i en kommentar i forbindelse med dokumentarserien «Svenskehandel» på TV 2.

Et TV- team har fulgt en nervøs Camilla både før, under og etter inngrepet.

- Er det noe du gruer deg til å se i programmet?

- Nei, det blir mest spennende. Det blir kanskje litt ubehagelig å se seg selv ligge i koma, som en død katt med masse slanger ned i halsen, sier Camilla.

«Svenskehandel» vises på TV 2 fredag klokken 19.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.