RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk panikkanfall i realityshow

Jason får et panikkanfall rett før gruppearbeidet hans skal bedømmes av dommerpanelet.
Jason får et panikkanfall rett før gruppearbeidet hans skal bedømmes av dommerpanelet. (TV3)
Det ble dramatisk da presset ble for stort for Jason i «Stylista».

(SIDE2:) Alt er større i Amerika, også realitydramaet.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

I andre episode av Tyra Banks nye realitykonsept «Stylista» havner en av deltakerne, Jason, på sykehus etter et kraftig panikkanfall.

Feilet som fotograf
Grunnen var at han ikke hadde tatt gode nok bilder til journalistoppgaven gjengen hadde fått dagen før. Sammen med Johanna, DyShaun og Megan, skulle han lage en featureside til Elle magazine om en spennende butikk i Chinatown.

Spesielt DyShaun og Megan har tidligere vist seg å ikke være nådige mot andre deltakere, og det gikk ikke stort bedre med lavmælte Jason.

Les mer: TVs nye superbitch

- Dynamikken på laget vårt var utrolig sterk, og Jason var det svakeste leddet. Han var liksom bare der, mente DyShaun om lagkameraten.

- Han tilførte ingenting til laget, han bare tok bilder.

Fra vondt til verre
Jason selv merket også de negative vibbene han fikk fra de andre deltakerne.

- Jeg er litt nervøs når det gjelder gruppen min. Jeg kom med ideer og forslag, men de giddet ikke å høre på meg engang, sukker han.

Når gjengen kommer tilbake fra Chinatown og har fått 90 minutter på å sette sammen siden, blir ting enda verre for Jason. De andre mener at bildene ikke er bra nok, og ikke passer til oppgaven de har fått.

Utslett
Ganske snart begynner Jason og få et utslett over hele kroppen, noe som stresser ham enda mer. Da de hadde levert siden og trukket seg tilbake til leiligheten, innrømmet han overfor Ashlie og Cologne at han var usikker på om han ville klare å overvære dommernes bedømming av resultatet.

- Jeg har dette utslettet og jeg føler meg skikkelig syk og kvalm. Jeg tror jeg rett og slett ikke klarer å komme i morgen, hulker han.

(artikkelen fortsetter nedenfor)

De andre overtaler han til å prøve, siden han helt sikkert vil ryke ut hvis han ikke klarer det.

- Lagkameratene mine kommer til å si negative ting om meg, så jeg må være der og forsvare meg selv, sier han bestemt.

Ringer sykebilen
Men rett før bedømmelsen, blir det altså for mye for Jason og han bryter sammen på do i et panikkanfall han ikke klarer å overvinne.

De andre deltakerne blir så redde at de ringen ambulansen, samtidig som de prøver å roe ned Jason.

Se den dramatiske hendelsen her

I «Stylista» kjemper deltakerne om jobben som Elle Magazines nye junior editor. For å vinne må de bevise at de har motesansen i orden, samt at de journalistiske evnene er på plass. Ikke minst må de imponere den beryktede Elle-redaktøren Anne Slowey.

Om Jason klarer å komme seg tilbake i tide til bedømmelsen, og hvem som må pakke tingene sine å dra hjem, ser du i «Stylista» på TV3, tirsdager klokken 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere