RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk platekontrakt på Senkveld

Peter Peters synes ikke Elin var flink nok til å komme videre i «X Factor». Folket er uenig.
Peter Peters synes ikke Elin var flink nok til å komme videre i «X Factor». Folket er uenig. (TV 2)
Sist oppdatert:
Ukjent for TV 2 bare timer før innspilling.

(SIDE2:) Førstepremien i «X Factor» er en platekontrakt, noe som henger høyt for de aller fleste deltakerne. Takket være Jan Fredrik Karlsen trenger Elin Gaustad ikke finaleplass i «X Factor».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Drømmen glapp tilsynelatende for Elin Gaustad etter at Peter Peters valgte å sende henne hjem, til seernes store irritasjon.

Les mer: Ikke fått platekontrakt - ennå

Men nå har juryformann Jan Fredrik Karlsen tatt saken i egne hender og tilbød den svaksynte 20-åringen platekontrakt under innspillingen av «Senkveld» i går kveld, melder TV2.no. Noe også 16 prosent av Side2s lesere gjettet i en avstemming torsdag.

Benektet ryktene
Ryktene om den forestående platekontrakten begynte å svirre allerede rett etter at det ble klart at Elin ikke var en av Peter Peters fire utvalgte, men Jan Fredrik benektet dette overfor Side2 i går.

- Det er ikke sant. Jeg har ikke snakket med henne enda og, utover det har jeg ingen kommentar, uttalte han, men lot det skinne gjennom at dette raskt kunne endre seg.

Ikke overraskende
Også Bjarne Laastad som er TV 2s presseansvarlige for både «X Factor» og «Senkveld» bedyret på direkte spørsmål at noen platekontrakt hadde han ikke hørt om.

- Nei, dette er nytt for meg. Det vet jeg ingenting om, sa han til Side2 torsdag formiddag.

Mange lot seg likevel ikke lure, og nærmere 20 prosent av Side2s lesere spådde at Gaustad ville bli tilbudt platekontrakt på et TV 2 program, slik som kanskje nettopp «Senkveld».

Hatmeldinger
Seernes reaksjoner lot absolutt ikke vente på seg etter at Elin ble sendt hjem, og både Facebookgrupper og underskriftskampanjer ble startet. Noen gikk til og med så langt at de sendte hatmeldinger til «X Factor»-deltaker Rikke Lie, som de mente hadde tatt Elins plass.

Nå fikk altså historien en lykkelig slutt for Elin Gaustad, som kan begynne å planlegge sitt nye album sammen med Jan Fredrik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere