*Nettavisen* Nyheter.

Fikk stående applaus

Foto: (Scanpix)

Dette er et historisk øyeblikk.

16.09.10 15:10

(SIDE2): For første gang i New York Fashion Weeks 46 år gamle historie, var det duket for en visning med bare store modeller på catwalken. De formfulle modellene ble hyllet nedover catwalken, og skjønnhetene så ut til å trives svært godt i rampelyset.

Se Flere bilder av de formfulle modellene i bildekarusellen under!

Stående applaus
Det var merket OneStopPlus.com som inviterte til visningen, som var en glamorøs affære med cargo shorts, capribukser og flagrende kjoler i duse farger. Det amerikanske merket tilbyr klær i størrelse 44 og oppover. Målsettingen med motevisningen var å vise at formfulle kvinner er like vakre og moteriktige som andre.

På første rad satt «Precious»-skuespiller Gabourey Sidibe, som reiste seg og applauderte modellene under catwalkshowet.

Les mer fra moteuken i New York
– Vi er en overraskende kombinasjon
Se, så flott hun er
Nå kommer Beckham-veska
Simpsons hevn
Norges ukronede motedronning

Trend i motebransjen
Formfulle modeller har den siste tiden fått et stødigere fotfeste i moteindustrien. Marc Jacobs har uttalt at han ønsker å lage klær for større jenter, og nylig ble Whitney Thompson, som kler seg i størrelse 40/42, kåret til «Americas Next Top Model».

Thompson stilte for ikke lenge siden opp i kampanjen for National Eating Disorders Association, som hun har knyttet seg til. Målet er å få kvinner til å like kroppen sin, uansett hvilken størrelse de måtte være.

Les også:– Elsk din kropp

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

3730

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.