*Nettavisen* Nyheter.

Fikk Tone til å gråte

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Tårene kom da hun ble lurt av Jan Fredrik Karlsen.

28.11.09 16:30

(SIDE2): Torsdag presenterte TV 2 sitt vårprogram og ett av de nye konseptene som ble presentert var «Lurt av Karlsen». Og skal vi tro Seher.no kan vi vente oss tårer i programmet.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Konseptet er et klassisk skjult kamera, men det er kun kjendiser som blir lurt. Programmet har flere likhetstrekk med den amerikanske programmet «Punked», som ledes av Demi Moores kjæreste Ashton Kutcher.

Les også: Blir Norges Ashton Kutcher

- Har så mye følelser
Under programlanseringen fikk vi se klipp fra noen av episodene av programmet. Det kom ikke fram hvilke spøk Tone ble utsatt for, men det hadde noe å gjøre med hennes egen leilighet.

- Det var ganske krevende. For hun er altså så skjønn, og har så mye følelser! Hun begynte å gråte med en gang, og da tenkte jeg bare «Hva i alle dager gjør vi nå». Men vi klarte å jobbe oss gjennom det også - på en god måte. Hun var veldig flink til å bli lurt, sier Karlsen til Seher.no.

- Er en sporty jente
Tones manager David Eriksen bekrefter til nettstedet at Sogndal-jenta felte noen tårer, men at de kom av fortvilelse og ikke av at hun ble lurt. Han påpeker at hun er en sporty jente.

- Er ikke onde spøker
Likevel var det ingen av kjendisene som ble sinte under innspillingen.

- Nei, det var ingen som ble sinte. Det er ikke et slemt konsept, og ingen ondskapsfulle spøker. Men det er mye morsomt, sa Jan Fredrik til Side2 torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.