RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk underlivet brettet ut på tv

(TV Vest)
Sist oppdatert:
Elisabeth Larsen fra Stavanger sa ja til å stille opp på et innslag om brasiliansk voksing på TV Vest. Hun fikk sjokk da hun så sitt eget underliv eksponert på tv.

- Jeg hadde aldri gått med på innslaget dersom jeg visste at det skulle fokuseres så mye på underlivet mitt. Jeg følte meg ydmyket, sier Larsen til Stavanger Aftenblads nettutgave.

Kjønnslepper og rumpe
TV Vest kjørte et innslag om brasiliansk voksing i beste barne-tv-tid. Denne formen for hårfjerning betyr at alt håret rundt klitoris, kjønnsleppene og i rumpa blir fjernet.

Meningen med innslaget var å vise at det nå fantes et tilbud om denne typen voksing i Stavanger.

Sent på kvelden ble innslaget fjernet fra TV Vest, etter at Larsen hadde ringt og klaget til ansvarlig redaktør Per Fjeld.

Forsvarer innslaget
- Familie, venner og arbeidskolleger har sett innslaget, og all respons har vært negativ. Jeg ville ikke stilt opp dersom jeg visste hvilke bilder TV Vest skulle bruke, sier Larsen til nettavisen.

Per Fjeld sier innslaget ble sett gjennom i redigeringen, og han synes det var greit for å vise fram fenomenet.

- Det har i ettertid kommet frem at det er uenighet mellom oss og Larsen om hvordan avtalen om innslaget skulle forstås. På grunn av reaksjoner fra Larsens samboer valgte vi å ta ut innslaget fra nettstedet vårt i går kveld, sier han.

Fjeld nekter for at TV Vest har begått noen feil i å vise innslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere