Fikk veer under fallskjermhopping

Den gravide kvinnen trosset advarslene, og hoppet i fallskjerm. Halvveis nede startet fødselen.

Russiske Marija Usova var gravid i åttende måned, og ble sterkt frarådet å gjennomføre fallskjermhoppet. Men hun trosset advarslene, og gjennomførte hoppet.

Halvveis nede kjente hun plutselig sterke smerter, og skjønte raskt at det var fødselsveer, og at fødselen var i gang. Hun holdt på å besvime flere ganger, men klarte likevel å gjennomføre en kontrollert landing. Kort tid etter landing var fødselen i full gang, melder lokale medier ifølge Ananova.

Leger som var på stedet kom raskt til og hjalp henne. Ifølge Usova selv, var de siste ordene hun kan huske at hun hørte: «Det er en jente». Deretter besvimte hun, og våknet ikke opp før hun var på sykehus.

- Jeg ville at babyen min skulle kjenne den utrolige følelsen av å fly gjennom luften i fritt fall før det ble født, og gi det noe helt spesielt, sier den ferske moren, og legger til at hun ikke merket noe til veene før hun var i luften.

- Jeg ropte «Gud, hjelp meg», og holdt beina mine tett sammen. Men utover det var det ikke mye jeg kunne gjøre. Jeg tenkte bare på at babyen min måtte overleve. Men hvert sekund av nedstigningen virket som en evighet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.