RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk veske til 800.000 til jul

(Foto: Getty Images)
David Beckham kjøpte eksklusiv julegave til kona.

(SIDE 2): Det finnes bare tre «Birkin Himalayan»-vesker i verden. Nå eier Victoria Beckham en av dem, takket være sin sjenerøse ektemann. 34-åringen var overlykkelig når hun åpnet opp gaven første juledag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Når David Beckham debuterte for fotballaget AC Milan i Dubai, viste Victoria stolt fram presangen på tribunen, melder The Sun .

En ukes lønn
Vesken som er oppkalt etter den franske skuespillerinnen Jane Birkin, kommer fra det franske motehuset Hermes og er dekket av hundrevis av små diamanter i tillegg til en trekarats juvel på låsen.

For dette har fotballstjernen David Beckham betalt omtrent en ukelønn, det vil si 800.000 kroner. Han kunne ha valgt å kjøpe en leilighet i Victorias hjemby Harlow, Essex for samme summen, men moteinteresserte Posh foretrekker nok Birkin-bagen.

LES MER HER:Se Poshs rare reklamefilm

Venteliste
Gaven kan ha vært planlagt i lang tid. Det er nemlig lange ventelister på ekte Birkin-vesker. En ventetid på 4-6 år er vanlig. Nå er det imidlertid ikke mulig å oppdrive flere eksemplar av akkurat denne vesken.

Posh kan derfor være sikker på at hun vil forbli en av de 3 kvinnene i verden som kan smykke seg med en ekte «Birkin Himalayan».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere