RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Filmet Anna Nicoles dødskamp

Sist oppdatert:
En video som viser Anna Nicole Smiths dødskamp er lekket ut på nettet.

BAKGRUNN:Historien om Anna Nicoles liv

(SIDE2:) Videoen viser en livløs Anna Nicole Smith som får førstehjelp mens hun rulles ut av Seminole Hard Rock Hotel og Casino i Florida. Den ble først vist på den tyske tv-kanalen RTL i dag morges og havnet deretter raskt på nettstedene liveleak og drudgereport.

Rettighetene solgt
Videoen er to minutter lang og skutt fra tre forskjellige vinkler. Smiths kropp er dekket med et laken, mens ansiktet er dekket av en oksygenmaske. Ambulansepersonellet jobber intenst for å redde livet til modellen.

Rettighetene til videoen skal ifølge Fox ha blitt solgt for rundt 3,2 millioner kroner. Det er foreløpig uvisst hvem som sitter på rettighetene.

Advart av moren
Anna Nicole Smith døde torsdag kveld. Hun ble 39 år gammel og hun etterlater seg en fem måneder gammel datter, Dannielynn Hope.

Familielegen til Smith tror at en kombinasjon av en medfødt hjertefeil og metadonmisbruk kan være årsaken til dødsfallet, men en ansatt ved hotellet der Anna Nicole ble funnet hevder hun ble kvalt av sitt eget oppkast.

Fredag morgen stod Anna Nicoles mor frem på tv og fortalte at hun forsøkte å advare datteren.

- Jeg tror rett og slett at hun tok for mye dop, akkurat som Danny. Jeg forsøkte å advare henne mot narkotika og alle de folkene hun var sammen med. Hun hørte ikke på meg. Hun var alt for dopet, sa hennes mor Vergie Arthur til Good Morning America.

LES ALT OM ANNA NICOLES DØDSFALL HER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere