*Nettavisen* Nyheter.

Filmet de siste minuttene av deres liv

VIDEO: Bilde fra den sterke videoen. Du kan se videoen nede i saken.

Familien til de to unge mennene håper at den sterke videoen av trafikkulykken skal forhindre andre unge å kjøre i døden.

13.10.15 07:44

Politiet i Sussex i Storbritannia har sluppet en video av de siste minuttene til to ungdommer, før de dør i en bilulykke.

Nå håper familien av videoen vil skremme andre fra å kjøre for fort.

Kyle Careford (20) og kameraten Michael Owen (21) filmer med mobilkamera mens de kjører i 145 kilometer i timen i 50-sonen.

I videoen forteller de to kameratene hvor fort de kjører. Man kan også høre at Michael Owen ber kameraten kjøre saktere.

Deretter hører man lyden av kollisjon og at alt blir svart. Etter dette hører man en kvinne og to menn som snakker til de to ungdommene om at ambulansen er på vei.

Men da var det allerede for sent. De to unge mennene døde i ulykken.

Ulykken skjedde i Sussex i april i år. De to mennene kjørte fort på småveiene i området før de traff en kirkemur. Familien har, i samråd med politiet, offentliggjort videoen, skriver politiet i Sussex.

- Det er skremmende å se på videoen, men jeg håper at den kan brukes til noe positivt, ved å vise ungdommer hva som kan skje, sier Kat Owen som er mamma Michael Owen.

- Hvis dette kan stoppe én person fra å gjøre den samme feilen, så er det bra å vise filmen. Jeg håper at det kommer til å påvirke ungdommer, og få dem til å innse at det kan få slike fatale konsekvenser.

- Jeg vet ikke hvorfor guttene valgte å gjøre som de gjorde, men jeg skyller på dem begge, for de var begge med på det.

Begge de unge mennene hadde sikkerhetsbelte, og undersøkelsene viste at de hadde ulovlige og reseptbelagte legemidler. Kyle Careford, som kjørte bilen, hadde ikke førerkort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag