RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Filmet UFO i 40 minutter

Foto: Faksimile av Sina.com.
Kinesiske forskere filmet et uidentifisert flygende objekt under en solformørkelse. Se video.

Forskere ved et solobservatorium i Nanjing i den kinesiske Guangdong-provinsen, tror de kan ha skutt gullfuglen og endelig funnet bevis på at vi ikke er alene i universet, melder Daily Mail.

De har bekreftet overfor kinesisk media at de gjorde et 40 minutters langt filmopptak av et uidentifisert flygende objektet under en solformørkelse tidligere i år. Fotomaterialet vil nå bli studert nøye, og forskerne hevder det vil ta ett år før de klarer å gi noe svar på hva de fanget opp på kamera.

I tillegg til forskerne var det et titall studenter som så den nøtteformede UFO-en sveve på himmelen en sommerdag 22. juli. Hendelsen har nå skapt oppmerksomhet i kinesiske medier, og minst ni av studentene filmet UFO-en.

UFO-en skal også ha endret farge og fasong, ifølge studentene.

- Ansatte ved observatoriet avdekket et uidentifisert objekt i nærheten av solen. Dens fysiske natur er nå gjenstand for videre undersøkelser, har Det kinesiske vitenskapsakademiet og Purple Moutain solobservatorium opplyst til det kinesiske nyhetsbyrået Sina, ifølge Daily Mail.

- Bemanningen blir nå organisert for å håndtere dette materialet, gjennomføre dataanalyser og konkludere med et vitenskapelig resultat. Dette vil ta minimum ett år å få gjennomført.

Her kan du se det kinesiske nyhetsinnslaget, samt fotomateriell av det uidentifiserte objektet.
(Vi beklager manglende teksting...)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere