RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Filmstjerne» flopper, NRK vinner

TV 2s storsatsning Filmstjerne klarer ikke å få fotfeste, mens NRK setter nye rekorder på fredagskveldene.

Filmstjerne var et program mange trodde få en suksess lignende det Idol har kunne skryte av. Det har derimot ikke vist seg å stemme. Konseptet har fått en dårlig start, ut seerutviklingen har vært negativ.

I tillegg til at konseptet kanskje ikke er verdens sterkeste, har også programmet fått en svært vanskelig plassering i programskjemaet, og må konkurrere mot NRKs berømte og populære «Gullrekka».

Fredag kunne Filmstjerne notere seg bare 137.000 seere, noe som er en uendelighet unna markedsandelmålet til TV 2 på 30 prosent.

Nytt for nytt gjorde det derimto knallsterkt, og kunne vise til hele 1,405 millioner lesere den samme fredagen. Det gir en markedsandel på ikke mindre 78,9 prosent for Almaas og co.

Skavlan gjorde heller ingen dårlig fredag med 1,276 millioner seerere. Dette gav den populære talkshow-verten en markedsandel på 74,5 prosent – noe som er ny rekord for NRK-programmet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere