*Nettavisen* Nyheter.

Filmstjernenes nye TV-roller

NYW ROLLER: Katie Holmes, Lindsay Lohan og Michael J. Fox er klare for roller i kjente serier. Foto: (Scanpix/Splash)

Filmstjerner besøker mer enn gjerne populære TV-serier, se hvem som får besøk av hvem i høst!

(SIDE2): Det er ikke få serier som har fått med seg filmstjerner som gjesteopptredener denne høsten.

Katie tilbake
Det var «Dawsons Creek» som satte Katie Holmes (29) på TV-stjernehimmelen og ekteskapet til Tom Cruise (46) som ja, gjorde henne superberømt over natta. Katie har landet en gjesterolle i dramakomedieserien «Eli Stone» der det ryktes at hun har gjort en fabelaktig jobb. Rollefiguren er en advokat som både synger og danser, og der briljerer Katie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Blir Scrubs
Courteney Cox Arquette (44) forsøkte seg som overarbeidet tabloidredaktør i serien «Dirt» uten at den tok av noe særlig. Men hun er selvsagt en etterspurt skuespiller uansett og kommer til å gjesterolle i tre episoder som overlege i «Scrubs». Ektemannen David Arquette (36) blir å se i rollen som en mann med litt overnaturlige evner i serien «Pushing Daisies».

Fra 90210
Luke Perry nektet å gjesterolle i den nye spin-off serien til 90-tallets største ungdomsserie «Beverly Hills 90210». Luke har derimot takket ja til å spille fosterfar som må i retten i en episode «Law & Order: SVU». Luke - kan du ikke komme tilbake som Dylan da?!

De nye serien «90210» har likevel klart å få med noen av de gamle stjernene med på laget - både Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling) og Brenda (Shannen Doherty) blir å se igjen.

Les også: Den nye 90210-gjengen

Hva driver egentlig den gamle 90210-gjengen med? Les saken her!

Ivrig
Kristen Bell (28) er TV-stjerne de luxe og har det siste året gjort stor suksess med hovedrollen i «Veronica Mars» og som sladrejenta i «Gossip Girl» (det er hun som leser snadderet). Vi så henne i rollen som en av kvinnene med overnaturlige evner i «Heroes» - den andre sesongen ble som kjent redusert på grunn av manusforfatterstreiken, men Kristen blir igjen å se som superhelten Elle med elektriske evner i oktober.

Dirty sexy
Lucy Liu (39) forsøkte seg på en slags oppfølger av «Sex og singelliv» med serien «Cashmere Mafia» uten at den heller ble noen nevneverdig suksess - selv om hun gjorde en strålende jobb. Lucy blir værende i en New Yorks verden av rike og berømte i serien «Dirty Sexy Money». Serien kommer har premiere på norske TV-skjermer til høsten, nærmere bestemt på TVNorges kanal FEM.

Gossip + Entourage
Leighton Meester (22) har gjort supersuksess med rollen som slem og sladrete jente i «Gossip Girl». Men til høsten får vi se henne i en annen rolle også. Leighton spilte i første sesong av «Entourage» og kommer tilbake som flørten til hovedrolleinnehaver i serien «Entourage», Adrian Grenier. Det loves hete scener!

«Sopranos»-stjerne Jamie-Lynn Sigler (27) har også signert for tre episoder av den populær serien - selvsagt også som en av guttas dame.

80-tallets favoritt
Michael J. Fox (47) er kjent som både TV- og filmstjerne, og de siste årene har han kjempet med sykdommen Parkinson. Men det stopper ikke 80-talls helten fra å stille opp på skjermen. Michael har fått en gjesterolle i fire episoder av serien «Rescue Me».

Ny leppestift
Rosie Perez (43), kjent fra «White Men Can't Jump» og «Fearless» slår til med gjesterolle i serien «Lipstick Jungle». Hun skal etter sigende spille en tøff forlegger. Serien får også besøk av 60- og 70-tallets største TV-stjerne Mary Tyler Moore (71) - hun skal spille moren til Brooke Shields rollefigur Wendy.

Blir heiagjengleder
Det er ikke mange månedene siden Nicole Richie (26) fikk sin lille datter Harlow - men hun er allerede klar med sin gjesterolle på TV-skjermen. Det er i serien «Chuck» vi får se Nicole i rollen som en ondskapsfull heiagjengleder.

Lindsay blir ugly
Lindsay Lohan (23) hadde en gjesterolle i den siste episoden av «Ugly Betty» den foregående sesongen og siden serien er en av hennes absolutte favoritter ønsker hun seg tilbake i den nye sesongen. TV-ryktene vil iallfall ha det til at hun kommer tilbake som i rollen som Bettys erkefiende fra ungdomsskolen.

Les også: TV-seriene du kan glede deg til

Kilder: Variety, ABC, TVGuide, People og Entertainment Weekly.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.