RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Filmweb beste handelssted

Sist oppdatert:
Da Rosing-prisen for de beste Internett-stedene ble delt ut mandag kveld, stakk Filmweb.no av med prisen for beste handelssted.

Filmweb var en av de elleve nominerte kandidatene i kategorien e-business

- Utrolig gøy at vi vant denne prisen. Det er denne prisen vi ønsket oss mest da den legger vekt på nyskapning, teknologiutvikling og brukervennlighet. Dette er elementer vi jobber målbevisst med for å forbedre hver eneste dag, sier Fredrik Bretzeg, Salgs- og markedsansvarlig i Filmweb AS i en pressemelding.

Juryens begrunnelse: "Vinneren har greid å utnytte teknologien til å gjøre det enklere for filminteresserte både å orientere seg og å slå til og kjøpe direkte via nett. Nettstedet integrerer informasjon fra ulike leverandører og reduserer brukerens transaksjonskostnader på en utmerket måte. Med sitt landsdekkende tilbud har nettstedet gjort seg selv tilnærmet uunnværlig i enhver sammenheng hvor produktinformasjon og kinobilletter er kundens mål.

- Vi mener vi er kommet langt på disse områdene. Filmweb er Norges mest besøkte underholdningsportal og kombinerer e-handel med en strukturert og interessant informasjon for sluttbruker. Vi som jobber i Filmweb må takke en samlet film-og kinobransje samt våre samarbeidspartnere som alle har bidratt til suksessen, sier Bretzeg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere