*Nettavisen* Nyheter.

Fin lørdag, ellers grått

Skyene ser ut til å ha parkert over Bergen, og vil gi regn og regnbyger også de neste dagene. Lørdag kan gi noen timers opphold, og kanskje til og med litt sol.

18.05.06 10:55

- I dag vil det regne store deler av dagen. Nedbøren vil trolig øke litt i intensitet nå, før den avtar igjen utpå kvelden, sier meteorolog Roar Teigen ved Storm Weather Center til iBergen.no ved 10.45-tiden.

Heller ikke fredagen byr på de store endringene på værfronten. Trøsten får være at det trolig blir litt mindre nedbør enn vi har i dag.

- Lørdag er det mulighet for stort sett oppholdsvær og kanskje noen flimt av sol, sier Teigen, før han legger til: - Men det blir ikke knallvær, bare noen gløtt av sol hvis vi er heldige.

Og søndagen er det tilbake til gråvær og litt regn igjen. Dessverre er dette også varselet for den neste uken.

- Det er dessverre ikke noe stabilt finvær i sikte. Jeg skulle gjerne meldt om flott vær, slik vi hadde i begynnelsen av mai, men det er dessverre ikke noe slikt i sikte, sier Teigen.

- Vi får fortsatt en grå værtype med nedbør av og til. Temperaturene vil holde seg på i overkant av 10 grader, sier Storm-meteorologen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.