*Nettavisen* Nyheter.

Finaleseier for VIF i superveterancup

Den store veteranturneringen i Lærdal ble arrangert for 10. gang forrige helg. Som vanlig gikk den av stabelen siste helga i januar. Fosser’n har vært primus motor for VIFs lag, og deltok sjøl for 9. gang. Dette er første gang et VIF lag går til topps i den svært prestisjetunge turneringen.

Fjorårets to finaletap mot Lyngby og Viking ble revansjert etter en sterk 2-1 seier over Rosenborg i årets finale.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tøff helg med stengte fjelloverganger hindret ikke Fredriksatd og VIFs spillere fra å kaste seg på et tog på Gol til Voss med ny buss til Lærdal. 16 timers reise kunne ha brakt oss ganske langt sørover, men heldigvis opplevde vi sambatakter på parketten i seks kamper på lørdag og ikke minst på den etterfølgende banketten!

Seier over Ny-Krohnborg og Nordnes ga en programmessig start. Innledende oppgjør mot Sogndahl var nøkkelmatch. Sogndahl åpnet sterkt og tok ledelsen, men to mål fra Fosser’n og ett fra Arnfinn Moen snudde resultatet i VIFs favør.

Semifinalen mot Fredrikstad ga en knepen 3-2 gevinst, selv om det spillemessige overtaket var stort. Finalen ble en rysare som Arnfinn Moen avgjorde 2 min på overtid på Sudden Death. Fullt fortjent mente vi sjøl. At Fosser’n fikk premien som banens beste var det opptil flere lagkamerater som var litt uenige i. Dette var utvilsomt en lagseier.

Serk bankettseier også da gutta stemte i ”Vålengguttas melodi” med en på følgende ”Da ble det stille i fjøset!” fra Tor ”Emil” Brevik.

Følgende ble mestere:
Gunnar Falkum (keeper), Ole Bjørn Edner (lagleder i sluttspillet pga strekk), Reidar Søvik, Tor Brevik, Arnfinn Moen, Erik Foss, Knut Fjeldsgaard, Lasse Eriksen og Pekka Engh.

Annonsebilag