RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finansdirektør slutter i Norske Skog

Sist oppdatert:
Finansdirektør Christian Rynning-Tønnesen gir seg som i Norske Skog konsernet til fordel for jobben som konsernsjef i Agder Energi. Les mer her:
Christian Rynning-Tønnesen har vært konserndirektør for finans i Norske Skog siden april 2005 da han kom fra tilsvarende stilling i Statkraft. Nå går han tilbake til kraftbransjen og blir konsernsjef for Agder Energi. Det opplyser Norske Skog i en børsmelding.

Tidspunkt for fratreden er foreløpig ikke bestemt og Rynning-Tønnesen fortsetter sitt arbeid inntil videre.

I tillegg til hovedoppgavene som konserndirektør for finans vil Rynning-Tønnesen fortsatt ha et spesielt ansvar for omstillingsarbeidet på Union gjennom prosjektet Klosterøya - nye muligheter.

- Dette har vært en vanskelig avgjørelse for meg. Jeg har fått arbeide i et inspirerende og meget kompetent miljø i Norske Skog som jeg vil savne, sier Christian Rynning-Tønnesen i en pressemelding.

Konsernsjef Jan Oksum sier at Rynning-Tønnesen har vært en viktig bidragsyter til konsernledelsen i Norske Skog.

- Jeg beklager at Christian Rynning-Tønnesen forlater Norske Skog, men har allikevel forståelse for at han har takket ja til den utfordrende stillingen som konsernsjef i Agder Energi, sier Norske Skogs konsernsjef Jan Oksum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere