RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finansforbundes drømmeverden

Sist oppdatert:
Finansforbundet og leder Jorunn Berland har vedtatt en resolusjon om at forbundet ikke aksepterer oppsigelser. Nå venter vi bare på at forbundet skal gå mot tyngekraften og si nei til influensa
- Finansforbundets landsmøte aksepterer ikke at arbeidsgiver bruker oppsigelser som virkemiddel i endringsprosesser, heter det i en resolusjon vedtatt på Finansforbundets landsmøte.

Finansforbundet mener altså at man ved alle endringer i markedet eller internt, ved fusjoner, nedleggelser og så videre, ikke i noe tilfelle kan si opp ansatte.

Vi har vel sjelden sett en så effektiv oppskrift på en fullstendig nedleggelse av konkurranseutsatte bedrifter i Norge.

Siden forbundsleder Jorunn Berland kommer fra DnB, kan vi forestille oss at hun ikke må reise langt for å ta fighten om denne saken, når DnB og Gjensidige NOR snart fusjonerer.

Ellers vil vi anbefale Finansforbundet en rekke andre kampsaker. Hvem har egentlig bestemt at tyngdekraften skal aksepteres? Det bør ikke være noen selvfølgelighet.

Og disse årlige influensaepidemiene? Burde ikke Finansforbundet kunne stanse disse?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere