RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finansiering på plass

Sist oppdatert:
Pengene til ferdigstillelsen av Sevan Yoyageur er nå sikret.
Sevan har nå sikret seg finansieringen fra en ledende finansinstitusjon i forbindelse med byggingen av den flytende produksjonsenheten Sevan Yoyageur.

Finansieringspakken består av byggefinansiering på 150 millioner dollar samt en femårig låneavtale på 300 millioner dollar etter levering av Sevan Yoyageur.

Det kinesiske verftet Yantai Raffles er i sluttfasen i forbindelse med byggingen av skroget på FPSOen Sevan Voyageur. I fjerde kvartal skal enheten transporteres til Europa for montere skrogets overdel og for å ferdigstille hele den flytende produksjonsenheten.

Sevan Voyageur vil bli installert på Shelley-feltet på britisk side i Nordsjøen i 2008 og har en femårig kontrakt med Oilexco North Sea.

- Vi er fornøyd med å kunne melde om denne bankfasiliteten som gir Sevan en finansiell fleksibilitet gjennom bygge- og driftsfasene av FPSO Sevan Voyageur, sier konsernsjef Jan Erik Tveteraas i Sevan Marine.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere