RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finansiering på plass

Sist oppdatert:
Et forskningsprosjekt som involvere blant annet Medi-Stim og Fast har fått penger av staten.
Medi-Stim har sammen med flere partnere fått tildeling fra SFI for sitt prosjekt innen ultralydsavbilding.

Medi-Stim har sammen med GE Vingmed Ultrasound AS, Fast Search & Tranfer, Mison AS, Odetect AS, Nordic NeuroLab AS og Cortechs labs Inc søkt om etablering av et
forskningssenter via SFI ordningen.

SFI står for Sentre For Forskningsdrevet Innovasjon og tildeles av Norges forskningsråd. Det var i alt 58 søknader hvorav 14 ble innvilget. De 14 vinnerene ble tidligere i dag offentliggjort av kunnskapsminister Øystein Djupedal. Medi-Stim er deltagende i forskningssenteret for Medical Imaging Laboratory For Innovative Future Healtcare som er en av de 14 innvilgede prosjektene. Verten for prosjektet er NTNU i Trondheim.

Prosjektet har en total ramme på 44,6 millioner kroner pr år og finansieres med 27,4 millioner kroner fra NTNU, Sintef, Helseregion Midtnorge og Norsk Forskningsråd.

Øvrig finansiering på 17,4 millioner kroner er fra de deltakende selskaper. Bidraget er enten finansielt eller via egne ressurser. Medi-Stim ASA vil delta i all hovedsak med egne ressurser.

Prosjektet har en tidsramme på 8 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere