RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finanskrise? Ikke her

Foto: Cult Team Norway (COPYRIGHT, 2007)
Sist oppdatert:
Oppdragene renner inn hos glamourmodellene i Cult Team Norway. Nå utvider de stallen.

(iBergen.no / iOslo.no) Bergenseren Jeanette Helen Bohnhorst har flyttet til Oslo og driver norgesavdelingen til Cult Team.

Les mer her: - Ikke ødelegg puppene dine.

- Det er ikke mye vi merker til finanskrisen i vårt yrke. Jobbene ruller inn som vanlig og er som oftest bedre betalt enn før, forteller hun til iBergen.no og legger til:

SØKER MODELLER: Jeanette Helen Bohnhorst fra Bergen sliter ikke i finanskrisen.

- Det blir ikke færre oppdrag og heller ikke noe dårligere betaling. Jeg søker nå etter enda flere jenter fordi etterspørselen etter Cult-eventer bare vokser og vokser.

Rask trapper ned
Dette står i sterk kontrast til Bohnhorst sin gamle kollega, Helene Rask, som på bloggen sin varslet at Rask Models ikke vil være et like aktivt byrå nå som før finanskrisen.

- Etter finanskrisen gjorde sitt inntog her i landet har de gode oppdragene vi foretrekker forsvunnet og gjort markedet vesentlig annerledes. Oppdrag finnes fremdeles, men ikke de gode med kvalitet over seg. De fleste vil ha gratis modeller, og det blir det ikke butikk av, skrev Rask på bloggen i begynnelsen av februar.

- Veldig selektiv
Cult Teamet har sine hovedkontorer i Danmark, men holder på å etablere seg i både Sverige, i Norge og på Island. Jeanette Helen Bohnhorst begynte som undertøysmodell da hun var 19 år og var i en periode ansatt under Helene Rask i Rask Models. Det endte med at Bohnhorst politianmeldte Rask for trusler.

- Jeg har ennå ikke vært nødt å si nei til flere ansatte. Jeg er selvfølgelig veldig selektiv når det kommer til å finne de rette jentene til jobben. De må takle det å jobbe i et team, de må ha bra utstråling og masse positiv energi om de skal passe inn hos oss. Disse jentene vokser ikke på trær så derfor håndplukker jeg de fleste av jentene mine, sier hun.

Bohnhorst vil ikke ut med hvor mye glamourmodellene i Cult tjener.

- Jentene får timesbetalt og lønnen ligger langt innenfor rimelighetens grenser når det kommer til satser brukt i utelivsbransjen, forklarer hun.

Les mer fra iBergen. no: Puppeboom i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere