RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finest vær i Midt-Norge

I morgen er det Trøndelag og Møre og Romsdal som stikker av med det fineste været.

Trøndelag og Møre og romsdal vil få en halvskyet eller skyet dag i morgen, i tillegg blir det oppholdsvær. Nord for Trondheimsfjorden er det ventet noe mer skyet enn ellers i disse tre fylkene. Vinden kommer fra sør, med frisk bris på kysten.

I Sør-Norge er det ventet en grå dag i morgen med skyer og litt regn og yr av og til. Øst- og Sørlandet får i tillegg til dette både dis og lokal tåke, men i de nordlige dalstrøk på Østlandet vil det være noe lettere vær. Hele Sør-Norge får vind fra sør, mest vind blir det ved Stad med en styrke opp i sterk kuling om morgenen. Vestlandskysten får liten til stiv kuling, mens Sør- og Østlandskysten, med unntak av liten kuling vest for Lindesnes, får rolige vindforhold.

I Nord-Norge er det ventet litt regn, som snø i Finnmark og indre strøk av Troms, mens det blir som sludd i ytre strøk av Troms og på kysten av Vest-Finnmark. Vind av vestlig eller nordvestlig retning, med liten stiv kuling på kysten. I Finnmark får vi sørlig vind først på dagen, med sterk kuling utsatte steder i fjordene.

Som sagt så får vi da det fineste søndagsværet i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Ha en fortryllende lørdagskveld!

Hilsen Ina

Se været på web-TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere